Ubytování|Last Minute|Dovolená

Dovolená Slovensko 2022    >    

Slovensko recenze - Slovensko 2022

Nejlépe hodnocené hotely na Slovensku. Aktuální nabídka ubytování v nejlepších hotelech na Slovensku. All Inclusive dovolená Slovensko. Slovensko 2022.

Slovensko s recenzemi 2022

Základní informace

Dovolená Velká Fatra Chalupa Zrub Malachov - Malachov s délkou 7 dní, v termínu 2. červenec 2022 až 9. červenec 2022 od Chata.cz. Jedná se o letní luxusní pobyt v ceně 30637 Kč.


Chata je 2-podlažná. V prízemie se nachází dvojposteľová izba, spoločenská miestnosť s krbom ( TV, DVD prehrávač, rádio s CD/MP3), kompletne vybavená kuchynka (elektrický sporák s el. rúrou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, varná kanvica, chladnička s mrazničkou ...), jedálenský kút, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, vstupná chodba a lyžiareň. Podkroví má 3 izby, v každej sú 2 základné lôžka + možný prístelok. Nachádza sa tu tiež kúpeľňa vybavená vaňou a WC. Exterier je vybavený altánkom s vonkajším krbom.
Slovensko recenze - Slovensko 2022
Chalupa Zrub Malachov - MalachovDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 30 637 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)

Nejnovější recenze: Krasná chata, příjemné prostředí. Vynikající pro rodiny s dětmi.

Základní informace

Dovolená Vysoké Tatry Chalupa Lenka - Gerlachov s délkou 7 dní, v termínu 2. červenec 2022 až 9. červenec 2022 od Chata.cz. Jedná se o letní luxusní pobyt v ceně 10213 Kč.


Objekt se nachází na oploceném pozemku ve dvoře za domem majitelů objektu. Hlavním vchodem se vstoupí do vstupní haly, z níž vedou dveře na samostatné WC, do kuchyně s jídelním koutem a na druhé straně haly je vstup do společenské místnosti (krbová kamna, TV, sedací souprava) s přístupem na terasu. Po schodech vedoucích z haly se vystoupá do patra, kde je umístěna ložnice A (lůžka) a ložnice B (lůžka). Každá ložnice disponuje vlastním sociálním zařízením (WC v rámci koupelny, koupelna - sprcha, umyvadlo). Klienti mají k dispozici posezení na terase a venkovní gril. Ve dvoře stojí ještě další ubytovací jednotka - chata pro 4 osoby, která je nabízena pod číslem SK2175. Venkovní vybavení (terasa s posezením, gril) mají obě jednotky vlastní.
Slovensko s recenzemi 2022
Chalupa Lenka - GerlachovDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 10 213 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)

Nejnovější recenze: Ubytování bylo opravdu velmi kvalitní, komfortmí, , praktické, vše, co jsme měli k dispozici, a paní majitelka Jana je velmi milá a příjemná dáma. Dům i apartmány jsou velmi hezky zařízené, vše ve dřevě a krásná zahrada.

Základní informace

Dovolená Velká Fatra Chalupa Drevenica pod hruškou - Liptovská Osada s délkou 7 dní, v termínu 2. červenec 2022 až 9. červenec 2022 od Chata.cz. Jedná se o letní luxusní pobyt v ceně 10824 Kč.


Zrekonstruovaná jednoduše zařízená dřevěnice z počátku minulého století, navozující (s výjimkou el. spotřebičů) způsob života na vesnici před půl stoletím. Chalupa stojí v klidné části vesnice na oploceném pozemku s ovocnými stromy a zahrádkou. Vchodovými dveřmi z boční strany objektu vstupujeme do kuchyňky (sporák na pevná paliva, lednice, pracovní stůl, příborník) s jídelním koutem (stůl, židle), dřevěnou truhlou a skříní. Ve vedlejším prostoru za zdí a závěsem je umístěna vana se sprchou a bojler pro ohřev vody. Vlevo od vstupních dveří je ložnice (lůžka, lampička, krb, konferenční stolek). Skromné podmínky dokresluje také suché WC na zahrádce za domem. K dispozici je také zahradní posezení a gril.
Slovensko recenze - Slovensko 2022 - Chalupa Drevenica pod hruškou - Liptovská Osada
Chalupa Drevenica pod hruškou - Liptovská Osada
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 10 824 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)

Nejnovější recenze: Majitelé byli vstřícní a poradili Nám skvělé místa k vidění.Pobyt hodnotím velmi kladně a rozhodně si ho v blízké budoucnosti zopakujem.

Základní informace

Dovolená Vysoké Tatry levně Chalupa Na Brehu - Habovka s délkou 7 dní, v termínu 2. červenec 2022 až 9. červenec 2022 od Chata.cz. Jedná se o letní luxusní pobyt v ceně 7730 Kč.


Chalupa stojí na samostatném a z části oploceném pozemku ve svahu nad obcí. Jedná se o starší stylovou dřevěnici, z které je krásný výhled na celou obec a především na zdejší překrásnou krajinu. Hlavním vchodem z přední části chalupy se vchází do kuchyně (kamna na TP, stůl, 2x lavice), z které se dále jde do pokoje A (lůžka, 2x skříň, křeslo, židle), jež je průchozí do společenské místnosti (krb na TP, lůžka, 2x stůl, 7x židle, 2x sedačka, lavice, BTV). Ze společenské místnosti je možné využít druhý vchod a je z ní přístupné sociální zařízení (WC v rámci koupelny, koupelna - vana + sprcha, umyvadlo, zrcadlo) a pokoj B (lůžka, skříň, sekretář). Kolem objektu je velký a zatravněný pozemek, na kterém mohou klienti využít venkovní posezení (dřevěné lavice) s otevřeným ohništěm, druhé venkovní posezení (dřevěné lavice, stůl) pod pergolou a přenosný gril. K dispozici jsou též společenské hry.
Slovensko recenze - Slovensko 2022 - Chalupa Na Brehu - Habovka
Chalupa Na Brehu - HabovkaDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 7 730 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (3 hodnocení)

Nejnovější recenze: Úžasné prostředí a naprostý klid.

Základní informace

Dovolená Vysoké Tatry Chata č.8 - Štôla s délkou 7 dní, v termínu 2. červenec 2022 až 9. červenec 2022 od Chata.cz. Jedná se o letní luxusní pobyt v ceně 13767 Kč.


Nově postavená chata stojí na vlastním oploceném pozemku (dřevěný plot, živý plot). Hlavním vchodem z přední části chaty se vchází na chodbu (věšáková stěna, botník) v přízemí, z které se dále jde na sociální zařízení (WC v rámci koupelny, koupelna - sprchový kout, umyvadlo) a do společenské místnosti (sedačka, křesla, konferenční stolek, TV se satelitním příjmem, rádio, krb) s kuchyní (stůl, židle). Ze společenské místnosti ústí schody do podkroví, ve kterém se nalézá pokoj A (lůžka, skříň) a pokoj B (lůžka, skříň). Pokoj A má přístupný balkón. Nachází se tady i druhá koupelna. Kolem objektu je velký a zatravněný pozemek, na kterém mohou klienti využít venkovní posezení pod pergolou s přenosným grilem.
Slovensko recenze - Slovensko 2022 - Chata č.8 - Štôla
Chata č.8 - ŠtôlaDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 13 767 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (7 hodnocení)

Nejnovější recenze: Byli jsme spokojeni opravdu se vším. Je to dobré výchozí místo pro tůry v Tatrách. Chata je moc pěkná, upravená. Krásný výhled na hory. Pan majitel velmi milý.

Základní informace

Dovolená Vysoké Tatry Chata Aggi - Stará Lesná s délkou 7 dní, v termínu 2. červenec 2022 až 9. červenec 2022 od Chata.cz. Jedná se o letní luxusní pobyt v ceně 12255 Kč.


Chata se nachází mimo centrum obce v rekreační oblasti. Do objektu se vstupuje chodbou, ze které vedou schody do podkroví, dveře na sociální zařízení (sprchový kout) a do jídelny (stůl, židle, lavice, BTV). Z jídelny se vchází do kuchyně, do ložnice A (lůžka, noční stolky, lampičky, skříň, komoda) a na sociální zařízení (WC v rámci koupelny, sprchový kout (bez zástěny či závěsu, využívá se pouze v nutných případech), umyvadlo, zrcadlo, poličky). V podkroví jsou z chodby (stolek) přístupné za sebou umístěné ložnice B (lůžko, skříň) a ložnice C (lůžka, stolek, křesla, lampičky, polička, komoda). Okolo chaty je otevřená zatravněná plocha a les. V sousedství je několik dalších rekreačních objektů a opodál stojí hotel, kde jsou možnosti ke sportování i relaxaci. Na pozemku, který je ubytovaným k dispozici, se nachází stabilní zastřešené posezení a ohniště, z jedné strany protéká říčka. Blízká centra Tatranská Lomnica a Starý Smokovec žijí i společenským životem. Samotné Vysoké Tatry nabízí nepřebernou řadu možností k vysokohorské turistice a to od nízké až po vysokou náročnost. Není vyloučen ani výlet za dalšími přírodními (Pieniny, krasové jeskyně) nebo historickými zajímavostmi (města Levoča a Kežmarok).
Slovensko s recenzemi 2022 - Chata Aggi - Stará Lesná
Chata Aggi - Stará LesnáDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 12 255 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)

Nejnovější recenze: Naprostá spokojenost s ubytováním.Nádherné místo a příroda, ideální na odpočinek a relaxaci.

Základní informace

Dovolená Slovenský ráj Chata Madam - Poráč s délkou 7 dní, v termínu 2. červenec 2022 až 9. červenec 2022 od Chata.cz. Jedná se o letní luxusní pobyt v ceně 12255 Kč.


Chata Madam se nachází v malebné horské oblasti na okraji Slovenského ráje v Poráčské dolině a nabízí ubytování pro 8 osob. Pro početnější skupiny je možno využít i ubytování na chatě Dáša (SK0276), která stojí pouze 50m od chaty Madam. Ve zvýšeném přízemí se nachází obývací místnost se stylovým posezením, vybavená kuchyňka s jídelním koutem. Z jídelního koutu je vstup na velkou terasu s posezením. Z obývacího pokoje je po schodech vstup do podkroví, kde se nachází dvě samostatné ložnice, koupelna s příslušenstvím. Hosté mají rovněž k dispozici zastřešené ohniště se zahradním grilem, pro děti houpačka s pískovištěm a hřiště na míčové hry.
Slovensko s recenzemi 2022 - Chata Madam - Poráč
Chata Madam - PoráčDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 12 255 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)

Nejnovější recenze: Krásné prostředí, skvělé jednání, velká spokojenost.

Základní informace

Dovolená Velká Fatra Chata Jelenská dolina - Staré Hory s délkou 7 dní, v termínu 2. červenec 2022 až 9. červenec 2022 od Chata.cz. Jedná se o letní luxusní pobyt v ceně 8120 Kč.


Chata stojí ve stejnojmenném údolí na prostorné zahradě pod lesem. Do objektu se vstupuje z boční strany dveřmi v patře, dostupnými po venkovním schodišti. Předsíňkou a chodbičkou (komora, WC) se dostáváme do společenské místnosti (sedací souprava, stolek, krb, TV + SAT, CD přehrávač, rádio, DVD přehrávač) s jídelním koutem (stůl, židle) a balkonem. V rohu místnosti se vchází do kuchyňky (linka, lednice). Z chodbičky vystoupáme do podkroví, kde se v předsíňce nachází koupelna (WC součástí koupelny - vana, umyvadlo, zrcadlo). V podkroví jsou dále ložnice C (lůžka, skříň, křeslo) a shodně vybavené ložnice A a B (lůžka, stolek, křeslo, skříň). Hostům je k dispozici také přízemí chaty se saunou (sprcha, WC) a domácím barem (lavice, stůl, barový pult). Kolem objektu je velký zatravněný pozemek s altánkem, kde je možno použít krb s grilem (2 x gril), na volné ploše vedle chaty potom otevřené ohniště (kotlík, pánev). K vybavení chaty patří i hřiště s volejbalovou sítí a stůl na stolní tenis, houpačka. Pro děti i dospělé je vyčleněn koutek s houpačkami.
Slovensko s recenzemi 2022 - Chata Jelenská dolina - Staré Hory
Chata Jelenská dolina - Staré HoryDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 8 120 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (5 hodnocení)

Nejnovější recenze: Vše bylo super, ubytování, krajina, možnost výletů.

Základní informace

Dovolená Orava Chata Prístav - Tvrdošín s délkou 7 dní, v termínu 2. červenec 2022 až 9. červenec 2022 od Chata.cz. Jedná se o letní luxusní pobyt v ceně 12255 Kč.


Chata stojí na velkém a neoploceném pozemku. Jedná se o celodřevěnou chatu, za kterou se rozprostírá les. Hlavním vchodem z boční strany se vchází na chodbu (věšáky, umyvadlo, S voda, toaletní skříňka), z které se dále jde na samostatné WC, do pokoje A (lůžka, skříňka, stůl, 2x židle) a do kuchyně s jídelnou (stůl, 3x židle, 2x lavice, krb, TV), jež je průchozí ještě do pokoje B (lůžka, křeslo, stůl, skříň, radiomagnetofon). Z chodby ještě ústí schody do podkroví, kde je chodba (stůl, 2x židle), pokoj C (lůžka, stůl, židle, lampička, skříň, kamna na TP) a pokoj D (lůžka, gauč, konf. stolek, skříňky, židlička). V suterénu chaty je z venku přístupné sociální zařízení (sprchový kout, umyvadlo, zrcadlo). Kolem objektu je zatravněný pozemek, na kterém mohou klienti využít zastřešené venkovní posezení (stůl, lavice, židličky), lavičku a otevřené ohniště.
Slovensko s recenzemi 2022 - Chata Prístav - Tvrdošín
Chata Prístav - TvrdošínDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 12 255 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)

Nejnovější recenze: Byli jsme moc spokojení.Krásná příroda,domácí prostředí,chalupa pěkná a hlavně velice hodní a příjemní majitelé.

Základní informace

Dovolená Orava levně Chalupa Briezka - Brezovica s délkou 7 dní, v termínu 9. červenec 2022 až 16. červenec 2022 od Chata.cz. Jedná se o letní luxusní pobyt v ceně 6944 Kč.


Chalupa stojí na velkém a oploceném pozemku, který je společný s domem majitele. Oba domy jsou na sobě naprosto nezávislé. Jedná se o velmi pěkně a moderně zrekonstruovanou roubenku. Hlavním vchodem z boční strany se vchází na malou chodbu v přízemí (lednice), z které se dále jde na sociální zařízení (WC v rámci koupelny, koupelna - sprchový kout, T+S, umyvadlo, věšáky, zrcadlo, polička) a do kuchyně s jídelnou (stůl, 2x židle, rohová lavice, rozkládací gauč, křeslo, skříň, TV + SAT, NETFLIX). Z chodby dále vedou schody do podkroví. V podkroví je z chodby (skříňka, bojler) přístupná ložnice (lůžka, křeslo, 3x noční stolek, 4x lampička, policová skříňka). Za objektem se nalézá zatravněný pozemek, na kterém mají klienti k dispozici venkovní posezení (stůl, lavice) v nově postaveném altánku, zahradní krb a malý přenosný gril. (K dispozici pouze klientům, majitel během pobytu altánek s krbem nevyužívá). Obec Brezovica je také známa výbornými lyžařskými podmínkami v lyžařském středisku hned za obcí.
Chalupa Briezka - Brezovica
Chalupa Briezka - BrezovicaDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 6 944 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (9 hodnocení)

Nejnovější recenze: Skvělý přístup majitele, odkaz na spoustu krásných výletů, nádherná lokalita, ubytování čisté a vše skvěle připravené


Zobrazeno 1-10 z 1424 nalezených

Dovolená na Slovensku

Slovensko je velmi oblíbeným výletním cílem českých turistů, jelikož je relativně blízko a skýtá mnoho zajímavých míst k objevování. Na své si na této dovolené přijdou nejen milovníci památek, jelikož je právem Slovensko nazýváno zemí hradů, zámků a kaštelů, ale také milovníci koupání, protože tato země je vyloženým rájem výjimečných termálních pramenů, kterých je zde nespočetné množství. Také nadšenci letní turistiky, cykloturistiky, horolezectví a lyžování si zde přijdou dozajista na své. Slovensko si také rádi vybírají za svou dovolenou rodiny s dětmi, jelikož navštěvují, mimo již zmiňované zajímavosti, zdejší zoologické zahrady, jeskyně, či různé středověké vesničky a skanzeny.

Počasí

Slovensko se nachází v mírném klimatickém pásmu. V nížinách vládne stabilní suché a teplé počasí, pohoří jsou pak studenější a vlhčí a počasí nestálé. Nejteplejším místem je pak Podunajská nížina, nejchladnějším Tatry. V létě můžete v nížinách očekávat i tropické dny, kdežto v Tatrách může sněžit i v letním období.

Termály

Slovensko je doslova rájem termálních pramenů, jež mají blahodárné účinky pro lidský organismus, a proto zde nalezneme mnoho lázeňských zařízení, jež jsou určené k léčbě různých druhů chorob.

Termální lázně

Blahodárné účinky minerálních pramenů jsou již známy od pradávna. Na Slovensku (a to zejména na jižním a středním) proto nalezneme na mnohých místech lázně, které navštěvují lidé s různými druhy chorob. Mezi významná léčebná zařízení patří např. místa, jako jsou: Trenčianské Teplice, Piešťany, Bardejovské Kúpele, či třeba Vyšné Ružbachy.

Termální koupaliště

Termálních koupališť nalezneme na Slovensku nepřeberné množství. Zázračné účinky se např. připisují minerální vodě v Podhájské, která se prý svým složením vyrovná Mrtvému moři. Nebo jmenujme např. termální koupaliště Vadaš nacházející se na jihu Slovenska ve městě Štúrovo. Také Thermal Park Bešeňová má dozajista svým návštěvníkům co nabídnout. Hojivé účinky zdejších pramenů mají pozitivní vliv zejména na bolavé klouby. Hojně navštěvovaný je také Termálpark Velký Meder, který je otevřen celoročně a je vybaven jak pro vnitřní, tak pro vnější vyžití. Velký Meder je obklopen rozsáhlým lesoparkem a i zde čeká na malé i velké příjemná zábava, jako je např. obrovské dětské hřiště, či lanové centrum.

Aquaparky

Nejznámější aquapark Tatralandia se nachází pod Vysokými Tatrami nedaleko Liptovského Mikuláše. Naleznete zde jedenáct bazénů s příjemnou teplotou vody. Na své si zde přijdou nejen děti, ale i starší generace, která raději dává přednost různým wellness procedurám. Také komplex Galadia nacházející se ve městě Galanta je oblíbeným aquaparkem, který navštěvují zejména rodiny s dětmi.

Dálniční známka

Dálniční známku na Slovensko si můžete zakoupit buď na 10 dní, měsíc či na rok, a to na místech se symbolem jejich prodeje. Obvykle je naleznete na benzínových pumpách, poště, či v okolí hraničních přechodů. Cena je velice podobná jako u nás v ČR.

Ubytování

Možnosti ubytování se na Slovensku stále zlepšují a nových ubytovacích zařízení stále přibývá. Především pak ve velkých městech jako je Bratislava nebo v lázeňských městech naleznete dostatečné množství ubytovacích zařízení, od těch luxusních po pensiony, či ubytování v soukromí.

Stravování

Mezi klasické slovenské pokrmy se řadí zejména tzv. brynzové halušky (což jsou noky z bramborového těsta se slaným ovčím tvarohem), dále v tradiční kuchyni převažují zejména mléčné výrobky jako je např. oštěpek, neboli uzený ovčí sýr, či parenica, jež vznikne pařením ovčího sýra. Dále můžete ochutnat oblíbenou pečenou husu s bramborami a zelím. Připít si pak můžete borovičkou, či slivovičkou, nebo na jihovýchodě Slovenska můžete ozkoušet kvalitní víno, tzv. račanskou frankovku.

Lyžování na Slovensku

Pokud si přejete na své dovolené dobře zalyžovat, tak si zrovna tohoto sportu můžete užít na Slovensku na mnohých místech. Za vyhledávaná lyžařská centra např. patří: Solisko, Skalnaté pleso ve Vysokých Tatrách, lyžařské středisko Jasenská dolina v pohoří Velká Fatra, či Malinné u Ružomberku a mnoho dalších. Na běžky jsou pak ideální především nižší karpatská pohoří, jako je např. Štrbské Pleso, či Donovaly.

Horolezectví

Milovníci horolezectví navštěvují na Slovensku především Vysoké Tatry, které skýtají k tomuto sportu ideální podmínky. Milovníci turistiky si zde přijdou také na své, jelikož Slovensko oplývá nepřeberným množstvím turistických cest různé délky i náročnosti. Hojně navštěvované za tímto účelem jsou např. v Západních Tatrách Roháče, Slovenský Raj, Pieniny, Kremnice či okolí Banské Štiavnice.

Zajímavá místa na Slovensku

Mezi zajímavá místa na Slovensku patří např.: Banská Bystrica, Bardejovské Kúpele, Bratislava, Dudince, Dunajská Streda, Javorníky, Jižní Slovensko, Kremnické vrchy, Liptov, Liptovský Mikuláš, Ľubovnianske Kúpele, Malá Fatra, Tatry, Pieniny, Piešťany, Podhájska, Poprad, Rajecké Teplice, Senecké Jazerá, Slovenský Raj, Střední Slovensko, Štrbské Pleso,Trenčianske Teplice, Turčianske Teplice, Velká Fatra, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Vyšné Ružbachy, Západní Slovensko, Západní Tatry a Žilina.

Dovolenou Slovensko 2022/2023 si nejlépe vyberete pomocí nastavení podmínek ve žlutém vyhledávacím formuláři. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování na Slovensku. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud ale máte přibližnou představu kdy na Slovensko vyjet (termínu odjezdu/odletu) a kdy se z na Slovensko vrátit (termín návratu/příjezdu/příletu), zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené na Slovensku vybráním příslušných měsíců:

Pobyt na Slovensku si můžete jednoduše vybrat také podle lokality:

Nevybrali jste si na Slovensku z žádné lokality? Chcete zkusit dovolenou v jiné zemi? Co třeba vyzkoušet: Rakousko recenze, Řecko recenze, Seychely recenze nebo například dovolenou Slovensko recenze? Další možností je třeba Slovinsko recenze.


Termíny dovolené můžete vybírat také podle jednotlivých sekcí níže. Oblíbené sekce jsou Last Minute, First Minute, roky 2022 a 2023 a sekce podle stravy rozdělené na All Inclusive, plnou penzi, polopenzi, luxusní Ultra All Inclusive nebo snídani. Další kritériem podle kterého si lépe vyberete vaší dovolenou na Slovensku může být třeba doprava. Na dovolenou na Slovensko 2022 je možné cestovat vlastní dopravou - autem nebo obytným vozem, karavanem. Karavan si lze klidně půjčit, respektive pronajmout a vaše cesta pak dostane úplně nový rozměr. Pokud nechcete řídit auto nebo karavan, je možné využít moderních klimatizovaných autobusů, který již nabízejí dostatečně komfortní dopravu. Procházení aktuálních nabídek volných pobytů při cestování na Slovensko letecky 2022 si lze zjednodušit specifikací příslušného letiště, které je pro vás dobře dostupné - viz odkazy níže. V případě tuzemských letišť se jedná obecně o odlety z Prahy, Brna, Ostravy, Karlových Varů a Pardubic. Slovenské cestovní kanceláře nabízejí odlety z letišť Bratislava, Košice, Poprad, Sliač nebo Piešťany. Německé CK nabízí obecně více přímých spojů bez přestupů, odlety jsou z letišť Berlín, Drážďany, Frankfurt nad Mohanem, Mnichov, Norimberk a Lipsko. V případě rakouských cestovních kanceláří se jedná o letecké zájezdy z letišť ve Štýrkém Hradci, Linci, Salzburgu a Vídni, kde bývá k dispozici také více přímých spojů bez přestupů oproti nabídce českých letišť. Z Polska můžete na dovolenou 2022 vyrazit z letiště Katovice, Krakov nebo Vratislav. Typ vašeho zájezdu lze zvolit pomocí příslušné sekce jako například: pouze pro seniory (pro seniory 50 resp. 55 plus), levné zájezdy, podle nejlepších recenzí atd. Svou rekreaci na Slovensku si můžete dále přizpůsobit podle typu ubytovacího zařízení jako jsou hotely, bungalovy, penziony, mobilheimy, atd. Vybírat dovolenou na Slovensku můžete také podle ceny. Ve formuláři je cena dovolené rozdělena do několika pásem od levné dovolené pro nenáročné až po luxusní dovolenou v luxusních rezortech a luxusních hotelech s All Inclusive a Ultra All Inclusive. Pokud necestujete sami nebo nehledáte ubytování na Slovensku pro dva, využijte sekce pro rodiny - rodinná dovolená Slovensko nebo sekci dovolená s dětmi.

Vyhledáváme:   AlexandriaFirotourInviaTravel portal